Prva polovina 2023: Marketing, eventi i edukacija

Prva polovina 2023. godine je iza nas! Od brojnih sastanaka, poslanih ponuda, razgovora s klijentima i implementacije noviteta, izdvajamo sljedeća postignuća:

  • Marketing i eventi

Tijekom ove polovine godine, proveli smo 116 e-mail kampanja. Zahvaljujući podršci i povjerenju klijenata, uspjeli smo dostaviti vrijedne informacije i ponude. Pred našeg marketinškog tima, i tim za evente je bio iznimno produktivan. U proteklih šest mjeseci, uspjeli smo snimiti i montirati čak 109 videozapisa za razne radionice, kampanje i edukacije.

  • Znanje je moć

Dobre vijesti imamo i za liječnike, medicinske sestre i farmaceute! Platforma za zdravstvene radnike, e-medikus, sada sadrži 11 novih e-tečajeva, uključujući i 2 edukacijska centra. Naš e-časopis MedSpot predstavljen je u dva broja i čak četiri izdanja. U suradnji s brojnim stručnjacima iz područja medicine, uspjeli smo stvoriti preko 200 stranica sadržaja različite tematike. Od područja nefrologije do dermatologije.

Pročitajte najnoviji broj!

S ponosom možemo reći i da smo pokrenuli XII. E-kongres čiji je cilj je povezati medicinske stručnjake diljem Hrvatske te potaknuti dijalog i razmjenu najnovijih saznanja.

U suradnji s liječnicima iz različitih područja, na edukativnom portalu o zdravlju Virtualna ordinacija, objavljeno je 37 članaka i snimljeno 20 videa. Od pripreme za operaciju o kojoj govori anesteziolog do savjeta za oporavak tijela nakon poroda koje donosi ginekologinja.

  • Briga za pacijente

Nadalje,Program podrške pacijentima (PSP) doživio je značajno proširenje, pružajući još više mogućnosti i resursa.

Uz kontinuirani rad i predanost, nastavljamo širiti naše projekte te ćemo nastojati postići još veće rezultate u drugoj polovini godine.

Naša lokacija

Dedal komunikacije d.o.o.

Zagrebačka cesta 231

Zagreb 10000, Hrvatska

Kako do nas?
Zagrebačka cesta, 231 Zagreb 10000, Hrvatska
Posjetite naše društvene mreže