O Dedal Komunikacijama

Dedal komunikacije osnovane su 2009. godine i od tad uspješno poslujemo profilirajući se na tržištu kao agencija koja klijentima nudi korak više od full service marketinške agencije – mi klijentima dajemo krila za izlazak iz tamnog labirinta loših poslovnih rezultata. Najuspješniji smo u izradi multichannel marketinških kampanja za farmaceutsku industriju, a jako nam dobro ide i izrada custom mobilnih i web aplikacija za široku bazu klijenata koja broji više od 120 poduzeća.

Povijest

Iz malog obrta koji se bavio izradom web stranica izrasli smo u respektabilno poduzeće koje konkurira velikim marketinškim agencijama.

Misija i vizija

Misija: STVARAMO DA BI IMPRESIONIRALI.

Vizija: Najbolja europska agencija za marketinške usluge u farmaceutskoj industriji.

Što to točno radimo?

Najčešće surađujemo s farmaceutskom industrijom nudeći im poslovna rješenja prilagođena njihovim potrebama i trendovima. Uglavnom ta rješenja podrazumijevanju digitalne marketinške kanale, no nerijetko znače i provedbu offline kampanja, izradu mobilnih ili web aplikacija kao i tehničku podršku na događanjima.

Naše usluge: Multichannel marketing, digitalni marketing, e-learning, call centar, istraživanje tržišta, stručni suradnici/ prodajni predstavnici, izrada web stranica, izrada web aplikacija, izrada mobilnih aplikacija, najam tablet uređaja, tehnička podrška kongresima...

Gdje poslujemo?

Osim na području Hrvatske gdje najviše radimo, u suradnji s našim partnerskim poduzećem VI vis iz Slovenije, iste usluge nudimo u Sloveniji i Češkoj. U sljedećih 5 godina plan nam je proširiti poslovanje na područje Europe (Češka, Poljska, Austrija).