MedSpot

Inovativne ideje dovele su nas do samog vrha u zdravstvu te smo potaknuti uspjehom i u želji da korisnicima ponudimo nešto novo i drugačije, odlučili otići korak dalje i stvoriti MedSpot.

Kratica „med“ dolazi od riječi medicine (u prijevodu medicina), i „spot“ što u prijevodu znači mjesto. Prilikom kreiranja imena, željeli smo da ono odražava našu viziju, a to je da postanemo vaše mjesto za kvalitetan sadržaj.

Naša misija je uvijek biti „in“ u medicini i farmaciji.

  • Kako do „in“ tema?

U MedSpot-u razgovaramo o vrućim temama u zdravstvu, otkrivamo nove trendove te važne promjene u medicini i farmaciji. Provjerene i pravodobne informacije stječemo intervjuiranjem i člancima kreiranih od strane uglednih liječnika, farmaceuta i znanstvenika koji su prepoznati u svojoj struci. Također i educiramo. Zato postoje dvije verzije MedSpota-za zdravstvene djelatnike i opću javnost.

Svaki broj je specijaliziran i pokriva određenu temu iz područja zdravstva. Posljednji broj MedSpota za opću javnost pronaći ćete ovdje.

Čitatelja stavljamo u aktivan položaj i omogućavamo mu da u svega par klikova dobije sve potrebne informacije. Zbog toga, pored tekstualnog dijela, sadržajni dio članka u MedSpotu čine videozapisi, fotografije i linkovi. Inovativan dizajn naša je snaga koja korisniku pruža vizualnu atraktivnost i dostupnost.

Tiskanje MedSpot-a iziskivalo bi preko četiri tone papira, odnosno oko 70 posječenih stabala. Svjesni činjenice da je čist okoliš neophodan za ljudsko zdravlje i dobrobit, odlučili smo to promijeniti. Klimatske promjene i digitalizacija potaknule su nas da se u potpunosti preselimo u online sferu, što MedSpot čini „zero waste“ magazinom.

Iza cijelog procesa izrade magazina stoji isključivo naš tim stručnih ljudi- od intervjuiranja, produkcije videa pa sve do grafičkog dizajna. Vlastita proizvodnja još je jedna od stavki koja MedSpot čini drugačijim od ostalih.

Bez obzira na platformu, naš magazin odražava temeljne vrijednosti novinarske struke, a to su istinitost, točnost i nepristranost. Zajedno s vama želimo poticati stvaranje prostora s boljim zdravstvenih ishodima i zdravljem zajednice općenito.

Naša lokacija

Dedal komunikacije d.o.o.

Zagrebačka cesta 231

Zagreb 10000, Hrvatska

Kako do nas?
Zagrebačka cesta, 231 Zagreb 10000, Hrvatska
Posjetite naše društvene mreže