Kako Dedalovci provode godišnji odmor?

Ljeto je konačno stiglo, donoseći sa sobom dugoiščekivani godišnji odmor!

Nakon izrade brojnih ponuda, organizacije raznih događanja, snimanja i montiranja video materijala te pisanja članaka, vrijeme je za zasluženu pauzu. Dedalovci su spremni za predah koji će obilovati opuštanjem i punjenjem baterija te naravno – stvaranjem nezaboravnih trenutaka.

Ekrani kojima smo okruženi na poslu, ostaju po strani kod većine. Zamjenjujemo ih knjigama, neizostavnim suputnicima u našim putnim torbama. Uz naravno, morsko plavetnilo i zelenilo prirode.

Prema malom istraživanju unutar firme, čini se da su hrvatski otoci omiljena oaza za odmor. Od Cresa, Paga, Ugljana, Dugog Otoka pa sve do Hvara- Dedalovci će uživati u ljepotama i istraživanju otoka. Tu je i neizostavna rekreacija. Neki će se odvažiti na ronjenje i istraživanje plavetnila, dok će drugi sudjelovati u biciklističkoj turi u okolici Blidinjskog jezera. Ipak, daleko najpopularniji oblik rekreacije u našem timu je planiranje.

Ako ste se koji vikend zaputili na Sljeme, sigurno znate o kome se radi. Jedan član tima će mir i tišinu pronaći uzduž planina Čvrsnice, dok će druga kolegica osvajati Monte Rosu. No, želja za adrenalinom i avanturom tu ne prestaje. Nakon zimske idile u Alpama, jedna članica našeg marketinškog tima zaputit će se u daleki Tunis. Ima i onih koji su se odvažili na pravu adrenalinsku avanturu. I to bungee jumping na Šibenskom mostu!

Iako svaki Dedalovac ima svoj način ljetovanja, svi dijelimo jednu zajedničku stvar – želju za kvalitetnim odmorom. Bilo da smo na planinama, otocima, suočeni s ekstremnim temperaturama ili u društvu najbližih, svi ćemo se vratiti na posao obnovljeni i spremni za nove izazove, s puno lijepih uspomena.

Naša lokacija

Dedal komunikacije d.o.o.

Zagrebačka cesta 231

Zagreb 10000, Hrvatska

Kako do nas?
Zagrebačka cesta, 231 Zagreb 10000, Hrvatska
Posjetite naše društvene mreže