E-mail marketing

E-mail marketing danas se smatra jednim od najvažnijih alata u tom području posla jer tvrtkama omogućuje da dosegnu do potencijalnih klijenata (kupaca) na jednostavan, ali osoban način. Navedeno e-mail marketing čini jednom od najefikasnijih i najpristupačnijih metoda za promoviranje proizvoda i usluga. Prednosti su brojne, a posebno valja naglasiti sljedećih nekoliko:

  • Prilagodba

E-mail marketing prilagodljiv je različitim ciljnim skupinama. Možete poslati personalizirane poruke za svakog primatelja, što povećava vjerojatnost da će vaša poruka u konačnici biti pročitana. Također, možete targetirati specifične skupine ljudi na temelju njihovih interesa, dobi, geografskog područja i drugih demografskih podataka.

  • Gradnja odnosa

Kada klijent zaprimi presonaliziranu poruku od određene tvrtke, osjeća se cijenjeno i važno. Zato je e-mail marketing odličan alat koji tvrtkama omogućuje gradnju odnosa na osobnoj razini. Ne treba zaboraviti i stvaranje dugoročnih odnosa te gradnju baze lojalnih klijenata.

  • Pristupačnost

Usporedimo li ga s drugim oblicima oglašavanja, e-mail marketing je izrazito povoljan. Ne samo da je jeftin, već štedi vrijeme i novac koji bi inače bili potrebni za tiskanje letaka, postavljanje plakata ili kupnju reklamnog prostora.

Zašto odabrati Dedal komunikacije za e-mail marketing?

Imamo izuzetno dobru bazu zdravstvenih djelatnika- (pokrivamo 76 % svih liječnika te gotovo 100 % farmaceuta Hrvatske. Nadalje, u proteklih godinu dana održavamo iznadprosječne stope otvaranja i klikova na našim mailovima (postižemo gotovo 3 puta više klikova u odnosu na prosjek), dok nam je stopa odjavljivanja 10 puta manja od prosjeka! Na treba zaboraviti i na važnost izgleda e-maila. Naš tim iskusnih dizajnera pripremit će i prilagoditi e-mail prema Vašim željama u najmodernijem dizajnu.

Naša lokacija

Dedal komunikacije d.o.o.

Zagrebačka cesta 231

Zagreb 10000, Hrvatska

Kako do nas?
Zagrebačka cesta, 231 Zagreb 10000, Hrvatska
Posjetite naše društvene mreže