Kako do edukacija na e-medikusu?

Za zdravstvene radnike, edukacija nikada ne prestaje- od prvog dana školovanja pa sve od kraja karijere. Uvijek postoje nova otkrića, saznanja i vještine koje vrijedi naučiti kako bi unaprijedili svoje znanje.

Naša platforma e-medikus od svojih početaka vodi se tim načelom u želji da zdravstvenim radnicima omogućimo znanje koja će im pomoći da se istaknu u svojoj struci i budu u koraku s dinamičnim okruženjem u kojem žive.
S obzirom na to da smo s prvim video edukacijama započeli još 2011. godine, s ponosom možemo reći da je E-medikus prvak u virtualnim i hibridnim eventima te smo 2012. godine hibridno okupili liječnike iz cijelog svijeta.

U slučaju da želite da vaša edukacija za zdravstvene radnike bude dio prostora na e-medikusu, od nas očekujte sljedeće:

  • Prilagodba paketa po vašim potrebama i mogućnostima
  • Visokokvalitetna produkcija
  • Izvještaj o uspješnosti edukacije

Koje su mogućnosti?

Na e-medikusu možete objaviti E-tečaj pod svojim brandom, s minimalnim trajanjem od tri mjeseca ili edukacijski centar pod svojim brandom, s minimalnim trajanjem od šest mjeseci ili 12 mjeseci. Ovisno o paketu koji odaberete, korisnici e-medikusa bit će jednom mjesečno pozvani na vaš E-tečaj ili edukacijski centar, uz brandirani podsjetnik koji se kreiramo samo za vas. Za svaki mjesec primit ćete mjesečni izvještaj o uspješnosti vašeg edukacijskog centra u cijelosti.

Ono što treba imati je da su mogućnosti edukacijskog centra veće, što detaljnije možete vidjeti u tablici:

Sadržajne opcije

Da bi edukacija potaknula interes, nužan je kvalitetan sadržaj. Video predavanje, podcast ili panel mogućnosti su koje nudimo, uz naravno- vrhunsku opremu i iskusan tim stručnjaka. Ako želite dodatno aktivirati korisnike preporučamo interaktivni modul.

Dodatne mogućnosti

Polaznike koji su položili tečaj na e-medikusu redovito ćemo prijavljivati na bodovanje Hrvatskoj liječničkoj komori (HLK) i Hrvatskoj ljekarničkoj komori (HLJK). Za e-medikus možete pripremiti i članak koji ćemo objaviti u novostima na portalu i podijeliti ga u redovnom mjesečnom newsletteru. Promoviranje edukacije u našem digitalnom časopisu MedSpot također je jedna od mogućnosti.

Zašto odabrati E-medikus?

Brojke govore sve. Baza od više od 14.200 zdravstvenih radnika iz Hrvatske potvrda je da je e-medikus zaista sinonim za edukaciju u zdravstvu.

Naša lokacija

Dedal komunikacije d.o.o.

Zagrebačka cesta 231

Zagreb 10000, Hrvatska

Kako do nas?
Zagrebačka cesta, 231 Zagreb 10000, Hrvatska
Posjetite naše društvene mreže