Zdravlje – u fokusu našeg rada

Već 76 godina, Svjetski dan zdravlja (7. travnja) simbolizira kontinuiranu borbu za unapređenje zdravlja i stvaranje zdravije budućnosti za sve. Da je zdravlje na prvom mjestu itekako smo svjesni u Dedal komunikacijama te je u fokusu našeg poslovanja upravo edukacija – zdravstvenih djelatnika i šire javnosti.

Povodom ovog važnog dana za medicinsku zajednicu, želimo podsjetiti naše kanale i projekte koji služe tome da informiraju, educiraju i potiču na aktivno sudjelovanje:

E-medikus

U proteklom kvartalu objavili smo pet novih edukacijskih centara s nizom zanimljivih tečajeva. Ukupno smo ih lansirali 12, a dva nova su u pripremi za skori izlazak. S ponosom ističemo edukacijski centar MedSfera 365 iz naše radionice:

  •  Kako bolje razgovarati s pacijentima? – panel diskusija
  • Život s epilepsijom – edukativni tečaj

A do kraja ovog mjeseca spremamo još jednu temu iz područja dermatologije. Osim stjecanja novih znanja i vještina, sudionici edukacija na E-medikus platformi mogu prikupljati bodove Hrvatske liječničke komore i Hrvatske ljekarničke komore.

MedSpot

Besplatni online popularno-znanstveni časopis o medicini. Metabolički poremećaji, nefrologija, dermatologija, migrena, autoimune bolesti i mentalno zdravlje teme su u dosadašnjih šest broj. Posebno smo ponosni što naš MedSpot bilježi rast od samih početaka. Krenuli smo s časopisom od 50 stranica, a u posljednja dva broja imamo ih preko 80.

Virtualna ordinacija

Portal s više od 270 članaka i 220 videa na Youtube kanalu. U srži svake objave upravo je zdravlje. Brojni liječnici, psiholozi, nutricionisti sudjelovali su u izradi raznih tema- od mentalnog zdravlja, neuroloških poremećaja do probavnog sustava.

Program podrške pacijentima

Realizirali smo nekoliko programa u različitim terapijskim područjima. Pouzdajte se u nas za razvoj web ili mobilne aplikacije, oblikovanje start paketa za uključivanje bolesnika i organizaciju sustava podrške. Djelujemo u skladu s hrvatskim i europskim zakonima te jamčino sigurnost podataka.

I ne planiramo stati na tome. Pridružite nam se u promicanju zdravlja!

Naša lokacija

Dedal komunikacije d.o.o.

Zagrebačka cesta 231

Zagreb 10000, Hrvatska

Kako do nas?
Zagrebačka cesta, 231 Zagreb 10000, Hrvatska
Posjetite naše društvene mreže