Virtualna ordinacija slavi 2. rođendan

Virtualna ordinacija proslavila je drugi rođendan i s ponosom gledamo unatrag na dvije godine objavljivanja kvalitetnih i provjerenih informacija o zdravlju.

Od 2021. godine, na portalu Virtualna ordinacija kontinuirano vam pružamo odgovore na pitanja o prehrani, mentalnom zdravlju, raznim bolestima i stanjima te strategijama za njihovu prevenciju. Na našem portalu nalazi se 16 ordinacija na temu zdravlja srca, dijabetesa, hormonalne ravnoteže, kirurgije itd.

I to je samo početak!

Na našem YouTube kanalu vas čeka čak 186 edukativnih videa i intervjua. U našem studiju ugostili smo stručnjake iz raznih područja, od gastroentereologije do neurologije. Inspirativne priče u proteklih godinu dana s nama su podijelile influencerica Tena Sakar Vukić, pjevačica Anđa Marić i influencerica i spisateljica Mateja Klemenčić Klicper.

O tome detaljnije možete pročitati na portalu gdje se nalazi gotovo 300 članaka. Pratitelje držimo u toku putem društvenih mreža Facebook i Instagram, gdje objavljujemo novosti tri puta tjedno u različitim formatima. Ponosni smo na brojku od više od 11 tisuća pratitelja na tim kanalima, što svjedoči o velikom interesu za brigu o zdravlju. U nastojanju da pružimo još više u domeni edukacije, Virtualnu ordinaciju smo obogatili besplatnim e-časopisom MedSpot. Metabolički poremećaji, zdravlje bubrega, kože i uskoro-migrena- teme su dosadašnjih brojeva.

No, ništa od toga ne bi bilo moguće bez stručnjaka koji sudjeluju u stvaranju ovog vrijednog sadržaja i naravno pratitelja. Vaša podrška nas motivira da budemo još bolji!

Zato, nastavljamo s misijom da postanemo prepoznatljiv zdravstveni portal! Možete se osloniti na nas za:

  • Razvoj koncepta za edukacijsku kampanju usmjerenu prema široj javnosti
  • Povezivanje medicinske zajednice sa širom javnošću
  • Izradu vizualno atraktivnih materijala
  • Dijeljenje pouzdanih i dokazanih informacija

Naša lokacija

Dedal komunikacije d.o.o.

Zagrebačka cesta 231

Zagreb 10000, Hrvatska

Kako do nas?
Zagrebačka cesta, 231 Zagreb 10000, Hrvatska
Posjetite naše društvene mreže