Što smo ostvarili u prvoj polovini 2024.?

Prva polovina 2024. godine je iza nas! Od brojnih sastanaka, poslanih ponuda, razgovora s klijentima i implementacije noviteta, izdvajamo sljedeća postignuća:

Marketing i eventi

U prvih šest mjeseci ove godine sudjelovali smo na čak 23 eventa; u formi organizatora,i tehničke podrške. S obzirom na vrhunsku opremu na razini televizijske produkcije, brojni klijenti su nam se obratili s povjerenjem kada je riječ o produkciji i snimanju video materijala. Tako je ostvareno čak 63 snimanja, a kroz montažu su prošla 122 videa. Sve to bilo bi nemoguće bez napornog rada našeg vrijednog marketing tima koji je u prvoj polovini 2024. godine održao čak 111 sastanaka.

Edukacija zdravstvenih djelatnika

Platforma za online edukaciju zdravstvenih djelatnika E-medikus zasad broji čak 18 sponzoriranih e-tečajeva i 6 edukacijskih centara. Posebno smo ponosni što smo ove godine lansirali edukacijski centar iz naše radionice – MedSfera gdje smo za liječnike zasad pripremili jedan zanimljiv panel i dvije edukacije. Platforma je to koja konstantno raste pa smo u posljednjih šest mjeseci dobili 300 novih korisnika iz raznih grana medicine.

Informiranje zdravstvenih djelatnika

Da ono što radimo zaista izaziva interes u medicinskoj zajednici, svjedoči podatak da je prošli broj online časopisa za zdravstvene djelatnike MedSpot prelistan + 42.800puta. U ovoj polovini godini objavili smo dva izdanja časopisa na temu:

  • Ožujak: Mentalno zdravlje
  • Lipanj: Žensko zdravlje

Ukupan broj članaka u ova dva izdanja iznosi 26, a provedeno je i 17 intervjua s uglednim stručnjacima iz različitih medicinskih područja.

Edukacija opće javnosti

Podizanje svijesti o zdravstvenim stanjima i bolestima je od iznimne važnosti i mora biti kontinuirano. Na našem portalu za edukaciju opće javnosti o zdravlju Virtualna ordinacija nastojimo svaki tjedan objaviti najmanje dva članka i nekoliko objava na društvenim mrežama. U proteklih šest mjeseci napisano je 42 članka, a na našem YouTube kanalu objavljeno je 12 videa u suradnji s liječnicima različitih specijalizacija. Također, na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) napravili smo 230 objava različitih formata, uključujući infografike, reelove, linkove, oglase i storyje.

Kada je riječ o adherenciji, ponosni smo na novi program podrške pacijentima (PSP) koji smo lansirali ove godine. Ovo je drugi PSP na kojem smo radili i dosad smo uključili ukupno 540 pacijenata. Za njih se brine čak 30 viših medicinskih sestara iz cijele Hrvatske.

 

Naša lokacija

Dedal komunikacije d.o.o.

Zagrebačka cesta 231

Zagreb 10000, Hrvatska

Kako do nas?
Zagrebačka cesta, 231 Zagreb 10000, Hrvatska
Posjetite naše društvene mreže