Što nam je donijela 2023. godina?

Još jedna godina je iza nas, a 2023. za Dedal komunikacije bila je ne samo dinamična, već i izuzetno uspješna. Kao marketinška tvrtka specijalizirana za zdravstvo i farmaceutsku industriju, suočeni smo s nizom pravila i protokola, no u i tim okvirima pronašli smo prostor za inovacije. Naša posvećenost kvaliteti rezultirala je uspjehom na svim razinama rada, a evo kako smo obilježili 2023. godinu:

Produkcija

U posljednjih 12 mjeseci, event tim odradio je čak 94 snimanja, obuhvaćajući sve, od edukativnih videa do webinara. Organizirali smo 27 live ili hibridnih evenata te 15 virtualnih događanja. Sudjelovali smo i na 14 radionica. Svaki od ovih evenata istaknuo se po barem jednoj od usluga event tima; kvalitete slike i zvuka na razini TV produkcije, vrhunske tehničke podrške, produkcije i postrodukcije snimljenih materijala do kompletne organizacije samog događanja. Upravo je ta predanost rezultirala nizom pozitivnih izvještaja o posjećenosti događanja.

Marketing

U 2023. godini održali smo gotovo 200 sastanaka, posvećenih predstavljanju naših usluga i proizvoda, održavanju suradnje te pokretanju novih inicijativa. Naša proaktivna marketinška strategija pridonijela je rastu baze klijenata i jačanju pozicije na tržištu.

Edukacija

Edukacija je ključna, posebno u zdravstvenom sektoru, a mi smo to prepoznali. Naša platforma za medicinsku izobrazbu, e-medikus, danas okuplja +14.000 zdravstvenih radnika iz cijele Hrvatske. Na platformi je u 2023. objavljeno pet edukacijskih centara i 11 e-tečajeva.

Uz 78 članaka i 37 videa na našem portalu Virtualna ordinacija te aktivno sudjelovanje na društvenim mrežama (ukupno 583 objava), širimo svijest i educiramo širu populaciju. Također, s ponosom ističemo razvoj trećeg Programa podrške pacijentima. Četiri broja u 2023., e-časopisa MedSpot, s temama poput nefrologije, dermatologije, migrene i autoimunih bolesti, dodatno su doprinijela našem angažmanu u podizanju kvalitete zdravstvene pismenosti kao i edukacije među zdravstvenim djelatnicima

Imajući u vidu navedene brojke, s optimizmom gledamo prema budućnosti, spremni na nove izazove i prilike koje će nam donijeti 2024. godina.

Naša lokacija

Dedal komunikacije d.o.o.

Zagrebačka cesta 231

Zagreb 10000, Hrvatska

Kako do nas?
Zagrebačka cesta, 231 Zagreb 10000, Hrvatska
Posjetite naše društvene mreže