Stetoskop – Osluškujemo bitno

Što osluškujemo?

Osluškujemo bitno – ove riječi nisu samo odličan slogan – ove riječi su nam misija i vizija u stvaranju magazina Stetoskop.

 

Zašto?

Ukratko – zato što možemo i znamo. Znamo što je „in“ u medicini i možemo doći do najvećih stručnjaka koji će govoriti i pisati o „in“ temama u Stetoskopu.

 

Gdje?

Na eventima, u vlastitom studiju, u vlastitom uredu, u bolnicama, ambulantama, na telefonima… Gdje god nam se pruži prilika.

 

Kada?

Uvijek. Osluškujemo bitno već trinaest godina – od osnutka Dedala i prvih komunikacija sa zdravstvenim radnicima. Intenzivnije to činimo otkada bitno stavljamo na papir magazina Stetoskop.

 

Tko?

Dedalov tim. Svima nam je poslovni život isprepleten njegovanjem odnosa s našim ključnim publikama – među kojima su zdravstveni radnici najistaknutiji.

 

U ovih nekoliko riječi odgovorili smo na ona najvažnije novinarska pitanja, koja se na engleskom nazivaju Five Ws, a Wikipedia ih opisuje kao pitanja čiji se odgovori smatraju osnovnima u prikupljanju informacija ili rješavanju problema. Često se spominju u novinarstvu, istraživanjima i policijskim istragama. Prema načelu pet W, izvješće se može smatrati potpunim samo ako odgovori na ova pitanja koja počinju upitnom riječi: Who? What? When? Where? Why?

 

Postoji također načelo 5W1H u kojemu -H predstavlja „How?“ – dodatno pitanje koje često u novinarstvu daje važan kontekst informaciji koja se prenosi. Stoga ćemo odgovoriti i na to pitanje.

 

Kako?

Lako. Vodeći razgovore s key opinion leaderima i mladim profesionalcima – stručnjacima koji su na izvoru novih spoznaja, trendova, važnih promjena u medicini.

Magazin Stetoskop
Omiljeni magazin zdravstvenih radnika

Kako znamo da je Stetoskop nešto posebno?

Rekli su nam čitatelji.

Proveli smo anketu među liječnicima i ljekarnicima jer nas je zanimalo uspijevamo li biti osvježenje na tržištu kao što smo se odlučili pozicionirati kada smo krenuli u ovu avanturu.

Odlučili smo biti stručno, ali ne dosadni, pristupati novinarski, ali ne senzacionalistički, prenositi informacije, ali ne HINA-STYLE.

Naši čitatelji kažu da jesmo, i iznimno smo ponosni na to što je 92% ispitanika reklo da im se sviđa ili izrazito sviđa Stetoskop.

Ne samo to, više od 60 % liječnika i ljekarnika reklo je da bi preporučilo ovaj magazin svojim kolegama.

 

Prenosimo i neke dojmove čitatelja Stetoskopa:

Činjenice u časopisu su iznesene sažeto, izvučene su bitne stvari koje su praktične za znanje i rad u svakodnevnom poslu. Saznanja su temeljena na najnovijim spoznajama i poduprete sa imenima i prezimenima ljudi, doktora i znanstvenika koji su prepoznati za današnju medicinu i struku.

 

Članci su uvijek aktualni, teme vrlo zanimljive, vizualnoje također vrlo zanimljivo prezentirano. Meni osobno najdraži popularno-znanstveni magazin iz tog područja.

 

Zadovoljna sam dobro je uvijek nešto pročitati i biti u vremenu s informacijama.

 

Vrlo stručno i profesionalno obrađene i prezentirane teme.

 

Stručne teme, eminentni stručnjaci, zanimljiv način pisanja.

Naša lokacija

Dedal komunikacije d.o.o.

Zagrebačka cesta 231

Zagreb 10000, Hrvatska

Kako do nas?
Zagrebačka cesta, 231 Zagreb 10000, Hrvatska
Posjetite naše društvene mreže