Naša priča: Ovo su projekti koji nas čine jedinstvenima

Živimo u vremenu u kojem tehnologija progresivno napreduje, informacije su dostupne na svakom koraku, a ponuda je velika. U želji da stvorimo nešto sasvim novo, 2011. započinjemo s inovativnim i edukativnim kanalima. Iz godine u godinu osmišljavali smo nove projekte, širili paletu usluga i postizali nemoguće.

Educiramo stručnu i opću javnost

Mi se čvrsto držimo mudre izreke „znanje je moć“. Upravo smo zbog toga pokrenuli projekte usmjerene ka edukaciji stručne i opće javnosti. Inovativne ideje dovele su nas do samog vrha u zdravstvu te je portal E-medikus izrastao u platformu broj jedan za online edukacije na zahtjev. Od početka pandemije za liječnike, ljekarnike i medicinske sestre organiziramo edukativne live webinare. Koncept edukativnih centara omogućuju korisniku pristup nizu edukacija iz specifičnog polja medicine. Dugogodišnji rad doveo nas je do više od 13 tisuća registriranih zdravstvenih djelatnika i ne planiramo stati na tome.

Zato smo 2020. pokrenuli stručni magazin Stetoskop. Osposobili smo i digitalno izdanje koje šaljemo na e-mail adrese korisnicima E-medikusa.

Pouzdane informacije o zdravlju, opća populacija može pronaći na portalu Virtualna ordinacija, dok se o dijabetesu može informirati na portalu Dijabetes net. Poruke struke prenosimo na zanimljiv i razumljiv način te uspješno gradimo odnos povjerenja prema čitateljima.

Jedinstveni program za pacijente

Prvi u Hrvatskoj pokrenuli smo custom made patient support program (PSP) za pacijente na specifičnoj terapiji, a ciljevi su visoki. Ovim programom educiramo i dajemo potporu skupini bolesnika na specifičnoj terapiji ili sa specifičnom bolešću. U konačnici, cilj je poboljšati ishode liječenja. Komuniciramo putem više kanala, kako bi program bio što uspješniji.

Vrhunska produkcija

Na adresi Dedal komunikacija (Zagrebačka cesta 231) nudimo vam priliku za organizaciju virtualnih ili hibridnih evenata o kojima će se pričati. Vrhunska oprema u rangu sa televizijskom produkcijom i pouzdani tehničari, pobrinut će se za ostvarivanje vaših želja.

Ovisno o željama klijenata, izlazimo i na teren. Iza nas je niz uspješnih konferencija u većim gradovima Hrvatske. Pored produkcije, naš tim stručnjaka radi i u postprodukciji, prilagođavajući se potrebama klijenata!

Zahvaljujući tomu, danas je Dedal sinonim za edukaciju u zdravstvu, i ne planiramo stati na tome.

Naša lokacija

Dedal komunikacije d.o.o.

Zagrebačka cesta 231

Zagreb 10000, Hrvatska

Kako do nas?
Zagrebačka cesta, 231 Zagreb 10000, Hrvatska
Posjetite naše društvene mreže