Kako se oglašavati u MedSpotu?

Podizanje svijesti, edukacija, dostupnost i jednostavan pristup te vizualna atraktivnost – ovo su samo neke od prednosti oglašavanja u online časopisu. Konkretno, kada govorimo o našem e-časopisu o medicini, MedSpot, izdvajamo ovih pet prednosti:

 •  Vrhunski sadržaj: Provjerene i pravodobne informacije stječemo intervjuiranjem i člancima koje kreiraju ugledni liječnici, farmaceuti i znanstvenici priznati u svojoj struci.
 • Različita izdanja: Časopis izlazi u dva izdanja – jedno za zdravstvene radnike (s bazom od +17.000 zdravstvenih radnika) i drugo za širu populaciju (s dosegom od 200 tisuća putem kampanja na društvenim medijima).
 • Zero waste: MedSpot je dostupan isključivo u online izdanju.
 • Interaktivnost: Osim tekstualnog dijela, članke obogaćujemo videozapisima, fotografijama i poveznicama.
 • Vlastita produkcija: Naša posvećenost kvaliteti i autentičnosti izražava se kroz samostalno istraživanje, odabir relevantnih izvora, snimanje, grafički dizajn i druge aspekte.

Što kaže statistika?

Nakon svakog izdanja, prosječno bilježimo 1.400 jedinstvenih čitatelja u stručnom segmentu te 1.300 čitatelja u široj javnosti. Svaki čitatelj u prosjeku ostaje na stranici 10-15 minuta. Cijena oglašavanja po korisniku kreće se od 42 centa po čitatelju ili 13 centi po odaslanom časopisu.

Mogućnosti oglašavanja

Svoje poruke u MedSpotu možete plasirati na tri načina: putem oglasa, sponzoriranih članaka i intervjua. U sponzorirane članke i intervjue moguće je uključiti i video materijale za koje će naš tim biti odgovoran za produkciju i postprodukciju. Kako bismo učinili MedSpot još pristupačnijim, sastavili smo niz promotivnih paketa koji su dostupni do kraja 2023. godine.

Godišnje oglašavanje

Paketi za oglašavanje u MedSpotu uključuju:

 1. MedSpot oglasi 3+1: Ovaj paket obuhvaća oglas u četiri broja e-časopisa MedSpot za stručnu javnost, pri čemu jedan broj dolazi gratis.
 2. MedSpot paket – članci i oglasi: Ovaj paket nudi oglas u četiri broja i dva promotivna tekstualna članka, koji se objavljuju u temi broja po izboru.

Tematski brojevi u planu

Kako svaki broj MedSpot-a pokriva određenu medicinsku temu s nizom razgovora sa stručnjacima iz tog područja i člancima, do kraja 2024. godine odlučili smo podizati svijest o sljedećim temama:

 • Veljača 2023: Autoimune bolesti
 • Ožujak 2024: Mentalno zdravlje
 • Lipanj 2024: Žensko zdravlje
 • Rujan 2024: Kardiologija
 • Prosinac 2024: Onkologija

Pridružite nam se u stvaranju prostora za bolje zdravlje zajednice.

Za više informacija javite nam se na mail.

Naša lokacija

Dedal komunikacije d.o.o.

Zagrebačka cesta 231

Zagreb 10000, Hrvatska

Kako do nas?
Zagrebačka cesta, 231 Zagreb 10000, Hrvatska
Posjetite naše društvene mreže