Edukacija stručne javnosti

Dedal je pionir u trajnoj edukaciji zdravstvenih radnika on-line. U svojih deset godina postojanja, portal e-medikus izrastao je u broj jedan platformu za on-line edukacije na zahtjev. Dodatno od početka pandemije za liječnike, ljekarnike i medicinske sestre organiziramo edukativne live webinare.

Naši partneri izvrsno su odgovorili na koncept edukativnih centara koji omogućuju korisniku pristup nizu edukacija iz specifičnog područja medicine – na jednom mjestu.

Posebno smo ponosni na inovativne module edukacija koji stavljaju objekt edukacije u aktivan položaj. Naša najveća snaga je povjerenje korisnika izgrađeno kroz godine. Upravo je ono razlog što se više od 12 tisuća zdravstvenih radnika registriralo na e-medikus portalu.

On-line i off-line!

Portalu za edukaciju zdravstvenih radnika pridružili smo još jedan kanal – magazin Stetoskop. Naklada magazina je pet tisuća primjeraka koje besplatno distribuiramo na isto toliko adresa liječnika i farmaceuta. Osposobili smo i digitalno izdanje koje šaljemo na e-mail adrese 12 tisuća zdravstvenih radnika – korisnika e-medikusa. Njegujemo multidisciplinaran i interdisciplinaran pristup temama, a djelujemo kao točka okupljanja mladih nada medicine i etabliranih stručnjaka.

Zašto multichannel?

Multichannel pristup komunikaciji – u ovom slučaju edukaciji – daje ciljanoj publici na odabir koji kanal će koristiti. Digitalni kanali preferencija su velikog broja liječnika i ljekarnika – upravo zato nezaobilazna je digitalna prisutnost. Kako je na kraju dana kanal konzumacije edukacije stvar preferencija, bitno je pokriti sva polja te uključiti i off-line kanale.

Pouzdajte se u nas za:

  • Doseg velikog broja pripadnika Vaše ciljane skupine
  • Kombiniranje različitih kanala komunikacije i edukacije
  • Izradu interaktivnih modula edukacije
  • Sveobuhvatnu podršku u izradi edukacija – od kontaktiranja predavača, snimanja i montaže do objave i pozivanja sudionika
  • Precizne izvještaje o dosegu i uspješnosti edukacije

Naša lokacija

Dedal komunikacije d.o.o.

Zagrebačka cesta 231

Zagreb 10000, Hrvatska

Kako do nas?
Zagrebačka cesta, 231 Zagreb 10000, Hrvatska
Posjetite naše društvene mreže