Interaktivne radionice

Suvremena tehnologija, tehničko i programersko znanje te veliko iskustvo u podršci raznih događanja spojili su se marketinškim idejama i donjeli kompanijama veliku zanimljivost – INTERAKTIVNE RADIONICE.

Ideja Interaktivne radionice proizlazi iz potrebe za mijenjanjem pasivnog načina rada. Velika količina događanja i radionica sudionike tjera da dolaze samo na ona koja ih potiču na razmišljanje i učenje.

Pokrenite interakciju i ideje s rješenjima.

Opis radionice

Deset touch sreen TV-a omogućuje aktivno sudjelovanje za do 50 sudionika podijeljenih u 10 grupa pri čemu za jednim ekranom može biti okupljeno do 5 osoba.

Studije slučajeva pišu stručnjaci, a svaka opisujue stvarne dijagnoze i situacije iz prakse.

Slučaj počinje prikazom pacijenta, a, odgovaranjem na unaprijed definirana pitanja i praćenjem razvoja slučaja, sudionici izmjenjuju iskustva te dolaze do zajedničkog rješenja. Kao i u stvarnom životu, postoji nekoliko načina za rješenje slučaja, a klikom na pojedini odgovor na pitanje sustav prikazuje pojašnjenja.

Na ovaj način sudionici imaju priliku usvojiti nove algoritme u dijagnostici i liječenju te steći dodatna iskustva u područjima koja slabije poznaju.

Svaka grupa rješava slučaj u trajanju od 20 min.

Sveukupno trajanje radionice je 5 sati, a svaki sudionik ima priliku riješiti 4 studije iz istog ili povezanog terapijskog područja.

Više interakcije, jednaka uključenost svih sudionika i studije slučajeva s primjerima i pitanjima.

Pokrenite interakciju i potaknite sudionike na aktivno donošenje odluka.