Dedal podrška na događanjima

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu kroz suradnju sa brojnim klijentima, jako dobro poznajemo vaše potrebe prilikom organizacije stručnih događanja. Tehnika i izvedba visoke kvalitete te snažna interakcija sa svim sudionicima naš su prioritet na kojemu temeljimo sve usluge. Posebno se ističemo jer jedini u Republici Hrvatskoj nudimo digitalnu poster sekciju za kongrese, a veliki broj naših specijaliziranih aplikacija bio bi od iznimne važnosti upravo Vama. Javite nam se i naš će se stručni tim pobrinuti da vaše događanje osvoji srca publike.

Pogledajte katalog

Nudimo rješenja prilagođena trendovima:

...i sve što je potrebno za organizaciju uspješnog događanja:

  1. kongresa,
  2. simpozija,
  3. seminara,
  4. radionice,
  5. edukacije...

Izdvojene usluge:

U našem poslovanju koristimo najviše standarde kvalitete i sigurnosti, u korak smo sa svjetskim trendovima te najčešće surađujemo s farmaceutskom industrijom.

Tehnička podrška

Želite na događanju besprijekoran zvuk, kristalnu sliku, upravljanje prezentacijama, televoting, live streaming, audio i video snimanje, tehnički dio s punim povjerenjem prepustite nama.

EVENTA mobilna aplikacija

Uključite svoje događanje na listu događanja u kongresnoj aplikaciji EVENTA i dođite do šire publike. Iskoristite sve funkcionalnosti koje nudi sučelje za organizatore i aplikacija za sudionike kongresa i pratite rezultate i posjećenost događanja.

INteractive aplikacija i tablet uređaji

Uz našu INteractive aplikaciju za poslovna događanja dodajte svojim događajima interaktivnost, omogućite publici jednostavno postavljanje pitanja, napravite brzo istraživanje tržišta te ocijenite svaki dio Vašeg predavanja. Za atraktivnost događanja, iznajmite naše tablet uređaje.


15 načina kako do zadovoljnih sudionika na svakom događanju

01.

Prijenos uživo/ Livestreaming

Organizirate li događanje na temu za koju je broj zainteresiranih velik, vrijedi razmisliti i o prijenosu događanja uživo. Ukoliko su sudionici na različitim lokacijama, ovo je idealna usluga za vas.

Više

02.

Telekonferencija

Telekonferencija danas podrazumijeva različite oblike korištenja računalne mreže za dvosmjerno komuniciranje između dvaju ili više prostorno udaljenih i odvojenih korisnika u stvarnom vremenu.

Više

03.

Prijenos operacije

Prijenos operacije jedan je od najzahtjevnijih prijenosa uživo. Dedal komunikacije se uz opremu vrhunske kvalitete te stručno osoblje mogu pohvaliti i višegodišnjim iskustvom.

Više

04.

E-Kongres platforma

Želite li omogućiti svojim korisnicima i sudionicima praćenje događanja uživo, ovo je idealna opcija za vas. Na web platformi sudionici imaju mogućnost registracije i prijave za sudjelovanje na odabranom događanju.

Više

05.

Kongresna web stranica

Predstavite svoje događanje u najboljem svijetlu te informirajte potencijalne predavače i sudionike na vrijeme o svom događanju. Dedal komunikacije izradit će web stranicu prilagođenu vašim vizualima i sadržaju događanja.

Više

06.

Kongresna aplikacija

Predstavite svoje događanje u najboljem svjetlu te informirajte potencijalne predavače i sudionike na vrijeme o svom događanju. Uključite svoje događanje na listu događanja u aplikaciji Eventa i dođite do šire publike.

Više

07.

INteractive aplikacija

Želite li da vaš događaj bude bolji, interaktivniji i zanimljiviji, koristite Dedal INteractive aplikaciju i tablet uređaje. Ubrzajte organizaciju i otklonite stres koristeći inovativno „ključ u ruke“ rješenje.

Više

08.

Televoting

Ako organizirate manje događanje, a svejedno želite potaknuti interakciju s publikom ili obaviti brzinsko istraživanje tržišta, ovo je idealna opcija za vas.

Više

09.

ePoster

INteractive tableti uz TV ekran omogućuju sudionicima komentiranje postera, mijenjanje postera koji ih zanimaju, postavljanje pitanja i još mnogo drugih opcija.

Više

10.

Kviz Izazov

Znate li koliko dobro vaša publika poznaje vaš brand? U bazi pitanja iz raznih kategorija dodajte i svoja "brandirana" pitanja te kroz zabavu pratite točne odgovore i dobijte svoj odgovor.

Više

11.

PhotoBooth

PhotoBooth je zabavan i jako popularan način za interakciju s publikom i sudionicima nekog događanja. Privlači velik broj sudionika događanja na štandove. Pogodan je za zabavna okupljanja kao i stručna ili poslovna događanja.

Više

12.

Izrada videa i animacije

Prema vašoj želji, Dedal komunikacije će snimiti video o Vašem događanju ili kreirati animaciju, predavanja za kasnije emitiranje, TV oglas, video najavu događanja... Zapravo, što god Vam padne na pamet.

Više

13.

Marketinška kampanja poziva na događanje

Trebate li pomoć s dostizanjem ciljne skupine potencijalnih sudionika Vašeg događanja, obratite se Dedal komunikacijama s povjerenjem.

Više

14.

Interaktivne radionice

Novi koncept radionica koji suvremenom tehnologijom mijenja koncept klasičnih ex-cathedra radionica. Više interakcije, jednaka uključenost svih sudionika i studije slučajeva s primjerima i pitanjima.

Više

15.

Ostala potrebna tehnička oprema

Sve što je potrebno da bi Vaše događanje proteklo savršeno: tehničari, dodatna tehnička oprema, iskustvo.

Više