Naziv projekta

Interactive - interaktivna aplikacija za edukativna i kongresna događanja

Kratki opis projekta

Poduzeće Dedal komunikacije d.o.o. će realizacijom projekta otići korak dalje u digitalizaciji kongresne industrije uspostavom direktne e-komunikacije na kongresima i edukacijama. Poduzeće će tržištu ponuditi inovativnu aplikaciju koja uz korištenje tablet računala polaznicima omogućava izravnu interakciju s edukatorima putem e-pitanja i odgovora, rješavanja testova, ocjenjivanja predavača te opće komunikacije.
Aplikacija će se prilagođavati po potrebi svake pojedine branše ili zahtjeva klijenta. Korištenje tehnologije u kongresnoj industriji karakterizira:

  1. "paper free" komunikaciju: gubi se potreba za ispisivanjem velikih količina papira što je i jedna od smjernica strategije Natura 2020.
  2. Značajno povećana kvaliteta kongresne industrije kroz:
    • brzu obradu podataka: svi podaci koji proizlaze iz obrade podataka su gotovi u trenu što organizatorima štedi vrijeme i povećava kvalitetu podataka
    • 80% veća razina interakcije među sudionicima: pokazalo se da sudionici puno češće postavljaju pitanja online jer nemaju socijalnu barijeru, a organizatori daleko brže dolaze do rezultata, analiziraju svaki detalj takvih događanja i unapređuju edukativni proces.

Ciljevi projekta:

Očuvana radna mjesta, produktivno ulaganje i povećani prihod od prodaje.

Očekivani rezultati projekta:

Razvoj aplikacije, realizacija novih poslovnih partnerstva i probitak na nova inozemna tržišta.

Ukupna vrijednost projekta:

428.750,30 HRK

EU potpora:

291.550,00 HRK

Razdoblje provedbe projekta

06.06.2017. - 06.03.2018.Kontakt osoba za više informacija: Zoran Milas, 00 385 1 3866 905

www.strukturnifondovi.hr