Multichannel marketing

Koliki dio Vašeg života zauzima posao? Ogroman?
Jedini način da u tim uvjetima budete istinski zadovoljni je da radite odličan posao. Jedini način da odradite odličan posao je da volite ono što radite. Ali...

Postoji i način da zavolite ono što trenutno radite - ostvarenje odličnih poslovnih rezultata. A najbolji način da ostvarite odlične poslovne rezultate je da komunicirate s klijentima kroz više kanala, personalizirate im svoje poruke i pratite učinkovitost.

Usluge i kanali koje nudimo:

Multichannel marketing

Da biste došli do liječnika i prenijeli mu sve željene informacije, danas više nije dovoljno komunicirati s njim kroz jedan kanal. Tome u prilog idu i podaci iz davne 2013. godine1 za SAD prema kojima 45% liječnika odbija posjete stručnih suradnika jer se najviše informiraju putem ostalih kanala – telefonski, putem tiskovina ili na internetu.

Internet, kao najbrže rastući medij zauzima sve više prostora i radnog vremena liječnika – komuniciraju i educiraju se uglavnom putem ovog kanala.

Upravo iz promijenjenih preferencija načina komunikacije i prikupljanja informacija proizlazi i činjenica potvrđena istraživanjem2kombinacija posjeta stručnih suradnika i digitalnih kanala komunikacije povećava rezultate marketinga za 60%. Ovaj fenomen nazivamo EFEKT SINERGIJE.

Efekt sinergije nastaje kao rezultat svih aktivnosti multichannel kanala i posjeta stručnih suradnika, a rezultat je bolje organizacije bez materijalnih ulaganja.

Poslovni ciljevi su određeni, a njihovo ostvarenje je mjerilo Vaše uspješnosti! Efikasnost povezana s učinkovitošću, djelotvornost i sposobnost postizanja dobrih rezultata, kontinuirano informirani te pratimo zbivanja i trendove u okolini. To smo mi!

Stručni suradnik + multichannel

Ovo je sažetak znanja i spoznaja o kvalitetnom upravljanju.

Želite li utjecati na povećanje vremena koje će liječnici i ostali zdravstveni radnici odvojiti kako biste ih upoznali sa svojim porukama?
Želite li utjecati na dulju i kvalitetniju interakciju s liječnicima i ostalim zdravstvenim radnicima?
Želite li utjecati na veći doseg stručnih suradnika?
Želite li osmisliti interaktivne strategije kroz više kanala tijekom životnog vijeka liječnika?
Želite li imati statistiku ponašanja kroz sve raspoložive kanale?

Što Vam nudimo?

Digitalni marketing je kompliciran. Mi ćemo ga za Vas pojednostavniti. Vi profitirajte!

Usudite se predvidjeti promjene koje će donijeti bliža ili daljnja budućnost te planirajte svoje djelovanje na tržištu kako bi utjecali na svoj profit, ali i ostvarili prednost nad konkurencijom!

Osim analiza, identificiranja ciljane publike i lakog približavanja njima, izradite poruku i izaberite kanal komunikacije te izmjerite rezultate kampanje. Ukoliko ciljana publika nije osvještena o vama i vašim uslugama, s jednom porukom prodajnog predstavnika nećete izazvati pozitivnu reakciju.

Multichannel kanali

Od mnogobrojnih multichannel kanala koje nudimo, pratimo podatke poput brojeva pregleda, ulogiravanja i klikanja. Vodimo se učestalošću ostvarenih interakcija prilikom čitanja i pisanja. Analitika stvara veliku vrijednost.

Dakle, u kojem pravcu želite ići?


1 The number of no-see HCPs is increasing ZS Associates 2013, http://www.slideshare.net/marcmunch2014/multi-channel-sales?utm_source=slideshow02&utm_medium=ssemail&utm_campaign=share_slideshow
2 Rep + eDetail effects http://www.pm360online.com/the-ever-evolving-pharmaceutical-representative/ SYNERGISTIC EFFECT INCREASED AVG. # OF PRODUCT PATIENTS BY 60% OVER REP CALL ALONE