Marketinške usluge

Komunicirate i educirate se uglavnom na Internetu, i mislite da to radi i vaša ciljna publika?
Mi smo u to sigurni jer je Internet, kao još uvijek najbrže rastući medij, zauzeo mnogo prostora i radnog vremena korisnika. To je pravi razlog da se okrenete digitalnim kanalima i smanjite troškove marketinga, pratite i analizirajte rezultate.
Ako još ne poznajete svoju ciljnu publiku i niste sigurni gdje ih i kako pronaći, svoju kampanju prepustite nama. Za vas ćemo izraditi istraživanje tržišta, odabir kanala komunikacije i strategiju nastupa na tržištu.

Odabir pravih kanala čini čuda - za vaše poslovne rezultate.

Internet, kao najbrže rastući medij zauzima sve više prostora i radnog vremena korisnika. Okrenite se digitalnom marketingu i smanjite troškove marketinga, pratite i analizirajte rezultate.

Digitalni marketing

Svi komuniciraju i educiraju se uglavnom putem interneta.

Iz promijenjenih preferencija načina komunikacije proizlazi i činjenica potvrđena istraživanjem – kombinacija posjeta stručnih suradnika i digitalnih kanala komunikacije povećava rezultate marketinga za 60%.

Multichannel

Da biste liječniku prenijeli sve željene informacije, više nije dovoljno komunicirati kroz jedan kanal.

Internet, kao najbrže rastući medij zauzima sve više prostora i radnog vremena korisnika. Okrenite se digitalnom marketingu i smanjite troškove marketinga, pratite i analizirajte rezultate.

Digitalni marketing

Svi komuniciraju i educiraju se uglavnom putem interneta.

Poznavanje tržišta nezaobilazan je preduvjet za kreiranje uspješnog marketinškog plana i ciljeva. A da biste upoznali svoje tržište, potrebno ga je istražiti.

Istraživanje tržišta

Najbolje su one odluke temeljene na poznavanju tržišta, naravno.

Budite sigurni da je vaša poruka prenesena uz stručnog suradnika fokusiranog samo na Vaš proizvod te u svakom trenu imajte rezultate u realnom vremenu.

Stručni suradnik

Rent-a-MedRep usluga za efikasnije obilaske liječnika i ljekarnika.

Ako želite prodavati više, istražiti tržište ili samo podsjetiti na svoje proizvode, naš pozivni centar omogućuje Vam sve to. Dobit ćete zadovoljne klijente, jasniju analizu rezultata i niže troškove kampanje.

Pozivni centar

Ostvarite dvosmjernu i personaliziranu komunikaciju sa svakim korisnikom.

Šaljete li poruku na široku bazu korisnika u kratkom vremenu i želite biti sigurni da su poruku vidjeli, e-mailing omogućava povratnu informaciju u stvarnom vremenu.

Mailinzi

Komunicirajte s korisnicima kroz e-mail ili direktnom poštom.

Testirajte njihova znanja, objavljujte dodatne sadržaje, pratite napredak pojedinog korisnika i motivirajte korisnike na učenje.

e-Učenje

Educirajte publiku o svojim proizvodima ili specifičnim područjima.

Predstavite svoju stranu, objavljujte aktualnosti te motivirajte korisnike da vas prate.

Intervjui

Educirajte publiku o svojim proizvodima ili specifičnim temama.