Dijabetes.net

U svijetu od šećerne bolesti boluje čak 537 milijuna osoba u dobi od 20 do 79 godine. Procjenjuje se da će taj broj narasti na 643 milijuna do 2030., a dodatno zabrinjava podatak da svaka druga osoba ne zna da je oboljela od dijabetesa.

Zbog toga je od iznimne važnosti podizanje svijesti o znakovima, simptomima i rizičnim čimbenicima, kao i edukacija oboljelih osoba od šećerne bolesti.

Svjesni činjenice da je dijabetes zbog broja oboljelih prerastao u globalnu epidemiju, pokrenuli smo portal Dijabetes.net na kojem educiramo, donosimo aktualnosti iz područja dijabetologije i priče oboljelih od šećerne bolesti.

Simptomi, uzroci, testiranje, liječenje i komplikacije dijabetesa – donosimo savjete koji mogu biti od velike pomoći oboljelima od šećerne bolesti kao i njihovim bližnjima. Poruke prenosimo na način koji je razumljiv svima. Zahvaljujući tomu i činjenici da donosimo isključivo provjerene informacije izgradili smo odnos povjerenja s našom publikom. Tomu svjedoči i konstantan trend rasta pregleda.

Pouzdajte se u nas za:

  • Kreiranje idejnog koncepta edukacijske kampanje za opću javnost
  • Građenje mosta između medicinske struke i javnosti
  • Stvaranje atraktivnih sadržaja
  • Distribuciju provjerenih informacija temeljenih na dokazima

Razumijevanje dijabetesa započinje s nama na portalu Dijabetes.net.

Naša lokacija

Dedal komunikacije d.o.o.

Zagrebačka cesta 231

Zagreb 10000, Hrvatska

Kako do nas?
Zagrebačka cesta, 231 Zagreb 10000, Hrvatska
Posjetite naše društvene mreže