Kad bi barem mogli biti anonimni i aktivno sudjelovati na događanju...

Objavio/la: Maja Fras

19 2

Kad bi barem mogli biti anonimni i aktivno sudjelovati na događanju...

Udobno se smještate u svoje omiljeno mjesto, kao i uvijek ono u zadnjem redu dvorane, daleko od predavača i očiju publike.
Počinje predavanje, teško se koncentrirate iz zadnjeg reda, a ni ne vidite baš najbolje.
Željeli biste saznati odgovore, naučiti novosti i ovladati činjenicama, ali niste sigurni hoće li pitanje koje imate nasmijati publiku.
Tema je otišla daleko, oni glasni iz prvog reda pucaju pitanja na koja znate odgovoriti u pola noći, a vrijeme za vaše pitanje prolazi.
Predavač je zamolio publiku da se uključi, no ništa, nitko ne zna o čemu on priča. Neugodno vam je, odgovor je tako lagan! Da bar mikrofon nije tako daleko…
Predavanje je završilo.
Na izlazu vam guraju arak papira, žele da ocjenite predavanje. Hm… Niste pokazali svoje znanje, a niti dobili odgovor na pitanje koje vas je toliko mučilo. Ne želite sudjelovati u anketi. Odbijate simpatičnu hostesu s „Hvala, drugi put“.
U mislilma vam samo jedna ideja, kad bi barem mogli biti anonimni i aktivno sudjelovati na događanju…

Naravno da je moguće!
S tablet uređajima i INteractive aplikacijom svako događanje može vas lišiti neugode i omogućiti da naučite više.

Anonimno odgovorite na predavačevo pitanje, glasajte za svoju opciju, postavite pitanje predavaču u bilo kojem trenutku, preslistajte prezentaciju unazad, provjerite što je sljedeće na rasporedu i uključite se u zabavni kviz.
Možete čak i komunicirati s drugim sudionicima, dogovoriti druženje ili sastanak.

Želite li ponovo doći?